Jag och Oskar stod för förrätten. Som pitabröd hade vi plättar som vi klistrat ihop med parmesanost och gratinerat i ugnen. De var fyllda med stekta champinjoner (falaflar alltså), svampstuvningssås (vit sås)och ruccola och soltorkad tomat (sallad).

Varmrätten var helt enkelt falafel i pitabröd


Den fantastiska efterrätten hade Joel och Marie gjort. Små chokladbollar (falaflar) i smördegsskal (pitabröd), med vaniljglass (vit sås) och äppelsalsa (sallad).


Det var en väldigt trevlig kväll, och nu spånar vi redan på vad nästa tema skall bli. Förslag mottages tacksamt.
4 kommentarer:
Ni är så roliga. Vilken middag! Efterrätten så fabulous ut!
shit vilken kool idé, detta ska jag sno till mitt veganska matlag! tips på nästkommande tema:
sushi
Hahhaa vad kul!!
Jag håller med kusinen, sushi.
Ser frameot sushi-efterätts-bilder.
Krya på er.
Men WOW va kreativa ni är! Jag blir oerhört impad asså!
Skicka en kommentar