onsdag 13 oktober 2010

Slapparhelg

Här kommer lite bilder från helgen.
Den började med lyxfrukost och american pancakes:
Photobucket
Photobucket
och te såklart
Photobucket
Sen gick vi på barnprylmarknad i Almtuna med min älskade barndomsvän Rebecka, som också visade sig vara en rutinerad prylmarknadsbesökare och kunde agera coach och mentor. Hos hennes familj bjöds vi också på mysigt lördagsfika
Photobucket
Och fick träffa världens sötaste tjej, Linnea, som hunnit bli så stor så stor och kunde lära Alvar ett och annat om att äta med sked och leka med leksaker.
Photobucket
På söndagen åts det hotellfrukost med goda vänner. Det tyckte Alvar var sådär-kul. Han låg och tog igen sig ett tag på bordet.
Photobucket
Gå runt i affärer var inte heller Alvars melodi
Photobucket
Men kramas med pappa går väl an
Photobucket
Och att prova hoppgungan för första gången var spännande som bara den
Photobucket
Photobucket
Premiärsitta i barnstol var också helt ok
Photobucket
Även om Al helst skulle vilja hoppa över det där smakportions-tramset med mosad potatis och palsternackspuré och hugga in direkt på makaronipuddingen med mozarella.
Han dreglar vid blotta åsynen...
Photobucket

3 kommentarer:

Ida sa...

Vem vill äta osaltade potatisar mosade i bröstmjölk när man kan få kryddig pasta med mozarella?

Josefin sa...

Hahahaha, vilka underbara bilder och bildtexter! Förbluffad över hur aktiva och busy ni är som nyblivna småbarnsföräldrar... Jag kommer väl antagligen bara ligga på soffan och peka med en käpp åt robert var han ska leta med dammsugarn efter dammråttor...

Harriet sa...

Ida: Nej precis! Kolla bara på menyerna på fina restauranger. Det finns en anledning till att osaltat bröstmjölkspotatismos aldrig finns med!

Josse: Du kommer bli en fantastisk och jätteaktiv lattemamma som alltid är supersnygg trots bebiskräks och sömnbrist. En sån som man avskyr för att man aldrig kan bli sån själv. Fast dig kommer jag gilla ändå. Och vår städ-policy är att så länge man behöver LETA efter dammråttorna behöver man inte dammsuga än!=)