Under hösten har det kämpats på med smakportioner för att få familjens yngsta medlem att börja äta annat än bröstmjölk. Det enda som hittills funnit nåd inför hennes mycket kritiska smaklökar är satsumas och smörgåsrån. På sista tiden har även lite gröt, små brödbitar och några skedar mango-banan på burk slunkit ner.
Hoppgungan har provats
Skogsutflykter har ägt rum
Och kära gamla vänner har återsetts på vårt Uppsalabesök i oktober
En form-temamiddag hann vi med också. Den här gången var temat för båda förrätt, varmrätt och efterrätt lasagne. Tyvärr blev kvällen inte så väl dokumenterad…
…men värdparets förrättslasagne i dessa små färgglada grytor var verkligen delikat
Varmrättslasagne (vanlig vegetarisk) till vänster och min och Oskars efterrättslasagne (pannkaksbaserad) till höger.
Frukost med mormor.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar