lördag 13 november 2010

Alvar vs mamma

Alvar gillar bäst att bli buren på och busad med. Men mamma envisas med att lägga ner honom på en tråkig filt. Då brukar Alvar gnälla eller skrika lite tills mamma blir trött i öronen och lyfter upp honom igen. Ha ha! 1-0 till Alvar!
Photobucket
Då kom mamma och pappa på det där med hoppgungan. På så sätt kan Alvar stå upp och hoppa utan att mamma och pappa behöver lyfta ett finger. Rätt dålig stil tycker Alvar. Men ett poäng till mamma! 1-1.
Photobucket
Men snart kom Alvar på det där med att dunka huvudet i dörrposterna medan han hoppade. Då blev mamma och pappa lite förskräckta och tog bort hoppgungan och vips var man uppe och blev buren igen! 2-1 till Alvar.
Photobucket
Sen kläckte mamma den där tråkiga idén med soffkuddarna. Hon ställde upp dem i dörren och så var det plötsligt jättesvårt att slå huvudet i dörrkarmen. Tillbaka i gungan! 2-2.
Photobucket
Men Alvar ger inte upp så lätt. Mamma gillar inte jättespyor på soffkuddar har han märkt. Så spyr man riktigt ordentligt på kuddarna...
Photobucket
Japp, det funkade. Blir buren igen! Alvar vs mamma 3-2!
Photobucket

2 kommentarer:

Josefin sa...

Hahahahaha, åhhhh, han är så otroligt, vanvettigt söt den där ungen. Och tydligen smart också. Det är därför smarta människor ska vara försiktiga med att avla barn! Deras gemensamma gener skapar süperkinder som outsmartar alla vuxna redan innan de kan prata!

Moster aka Storasyster sa...

Oj oj oj, det var en andlost spannande match, naglarna gnagdes och knogarna (om inte rentav haret) vitnade... Grattis Alvar till segern! Eller delsegern, hela turneringen kanske inte ar slut an?

Haller med Josefin, Ally ar bara for otroligt gullig!!!!!